SVEIKATINIMO UŽSIĖMIMAI BASEINE

Odoo image and text block

Klaipėdos „Gintaro“ sporto centras nuo š. m. gegužės 2  iki liepos 23 dienos vykdo Klaipėdos miesto savivaldybės visuomenės sveikatos rėmimo programos priemonę „Užsiėmimai baseine“ šiems klaipėdiečiams:
1.        Specialiųjų mokyklų mokiniams su negalia pagal patvirtintą grafiką.
2.        Senjorams ir neįgaliems:
- senjorams, turintiems pensijos gavėjo pažymėjimą;
- suaugusiems asmenims, turintiems neįgaliojo pažymėjimą su nustatytu darbingumo lygiu iki 40 procentų;
- neįgaliųjų su psichine (proto) negalia žmonių grupėms (6 neįgalūs asmenys plaukimo grupėje ir privalo būti juos lydintis bei prižiūrintis asmuo).
Vienam asmeniui skiriami 8 apsilankymai baseine po 1 akademinę valandą (45 min).
Baseino lankymo laikas nuo 2017-05-02 iki 2017-07-23 pasirinktinai nustatytu laiku, kuris skelbiamas „Gintaro“ sporto centro informacinėje lentoje ir internetiniame puslapyje (naujienose).
Kaina 1 suaugusiam žmogui – 2,90 Eur, iš kurių 2 Eur apmokami iš Klaipėdos miesto savivaldybės visuomenės sveikatos rėmimo specialiosios programos. Likusią  kainos dalį (0,90 Eur) apmoka senjorai ar neįgalieji savo lėšomis į „Gintaro“ sporto centro kasą. Mokiniams ir studentams, turintiems 18 metų ir daugiau bei esantiems su negalia, kaina 2,32 Eur, iš kurių 2 Eur apmokami iš Klaipėdos miesto savivaldybės visuomenės rėmimo specialiosios programos, likusią kainos dalį (0,32 Eur) apmoka minėti asmenys savo lėšomis į „Gintaro“ sporto centro kasą.
Kiekvienas programos dalyvis turi būti pasitikrinęs sveikatą.
Informacija suteikiama tel. (8 46 ) 41 09 53.